Results 1 to 5 of 5

Thread: Imagebam

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Around and about
    Posts
    227
    Thanks Given
    63
    Thanks Received
    419
    Thanked in
    186 Posts

    Imagebam

    Can somebody please explain in simple terms how the hell I link to my pics on Imagebam, I've tried every whichway with no bloody luck.

  2. # ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    901
    Thanks Given
    3,858
    Thanks Received
    302
    Thanked in
    94 Posts
    copy the bbcode links it generates & paste them.

    ctrl+c to copy then ctrl+v to paste.

    simple as that. isn't hard.

  4. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Europe
    Posts
    45
    Thanks Given
    23
    Thanks Received
    111
    Thanked in
    35 Posts
    The procedure is pretty much standard for most boards. But a full description, probably too full, is given here:

    First time posters - adding pictures
    http://www.famousboard.com/first-tim...es-t21777.html
    Illusion is the first of all pleasures. (Oscar Wilde)


  5. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    US
    Posts
    491
    Thanks Given
    446
    Thanks Received
    3,503
    Thanked in
    524 Posts
    No problem posting with Imagebam, but after a few days images begin disappearing, and the little icon with a "?" starts showing up in my posts. This is driving me nuts.

    I've been able to correct some by re-uploading the image, then pasting in new code, but many of my posts have expired in terms of editing, so I can't re-post in the same message.

    Any one else having this problem?

    Time for a new host?

    Can the length of time for editing be extended?

    -h-

  6. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    UK
    Posts
    20,348
    Thanks Given
    13,225
    Thanks Received
    35,109
    Thanked in
    15,736 Posts
    Quote Originally Posted by hallo
    No problem posting with Imagebam, but after a few days images begin disappearing, and the little icon with a "?" starts showing up in my posts. This is driving me nuts.

    I've been able to correct some by re-uploading the image, then pasting in new code, but many of my posts have expired in terms of editing, so I can't re-post in the same message.

    Any one else having this problem?

    Time for a new host?

    Can the length of time for editing be extended?

    -h-
    They lost one of their servers. It went down while people were still uploading to it.
    It's now been taken offline, but it's unknown if the pictures uploaded to it can be saved.
    If you want the new links added to your posts, use the report button and add the new links for one of the mods to add for you.
    Or just re do the whole post yourself and report the old post for deletion.
    We'll help wherever we can.

Bookmarks

Posting Permissions